Kuntosuunnistusnäkymäa
Tämä on kuntosuunnistajan aloitusnäkymä

Kuntosuunnistus

Kuntosuunnistuksen tulokset

Kuntosuunnistuksen reittihärveli

Esikisojen kuntosuunnistus on klo 11-12. Ratoja on kaksi, lyhyt (2 km) ja pitkä (3 km). Kuntosuunnistus kulkee suurelta osin samoilla rasteilla kun aamupäivän kilpailu.

Karttamaksu 10 €, alle 19-vuotiaat 3€. Emitkortin vuokra 3€, alle 19-vuotiaat 1€. Iltarastien express-rekisteröidyt 7 €, myös Iltarastien express-sarjalippu kelpaa maksuksi.

Kuntosuunnistajat menevät suoraan kuntosuunnistuksen lähtöpaikalle. Se on noin 300 metriä kilpailukeskuksesta luoteeseen ja vajaat 100 metriä pysäköinnistä kaakkoon. Katso tarkka paikka opastuskartasta. Maali on samassa paikassa kuin lähtö.

Kuntosuunnistuksen lähtöön on opastus kilpailukeskuksesta.

Jalkineiksi ratamestari suosittaa lenkkareita. Kilpailuradoista suurin osa on kestopäälystettä tai muuta kiinteää alustaa, Loput on hiekkaa tai nurmikkoa. HUOM. Nastareiden käyttö on kielletty, koska alueella on joitakin puisia terasseja, joiden yli saatat joutua juoksemaan.

Rastimääritteet ovat irralliset. Niitä ei ole kartassa. Jos Sinulla ei ole niille sopivaa koteloa, niin minigrip-pussi ja se hakaneulalla paitaan kiinni on hyvä ratkaisu. Monet kokeneetkin suunnistajat pitävät sitä parhaana rastimääritekotelona.

Ilmoittaudu etukäteen, niin pääset nopeammin maastoon. Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova ja huonon kelin sattuessa voit huoleti jäädä kotiin sadetta pitämään.

Ennakkoilmoittautuminen nopeuttaa ja helpottaa ennenkaikkea järjestäjien toimintaa - ja onhan se Sinullekin mukavampaa kuin seisoskella jonossa.

Kuntosuunnistuksen tulokset

Kuntosuunnistuksen reittihärveli