Miten perille

Autolla...

Pysäköinti Backaksen kartanon itäisellä pysäköintialueella. Opastus alkaa Ylästöntien ja Promenadin risteyksestä (merkitty alla olevaan ilmakuvaan rastilipulla). Ajomatka pysäköintiin minuutin verran.

Tule paikalle Ylästöntien (Övitsbölevägen) kautta. Ymmärrät hyvin, miksi Kartanonkosken läpi ei ole syytä ajaa, vaikka kuinka mieli tekisi...

Navigointiopastus Ylästöntie 28, Vantaa. Eräät navigaattorit (mm Google Maps) virheellisesti sijoittavat tämän osoitteen Ylästöntielle 50 metriä liikenneympyrästä itään Pehtoorintien jatkeen kohdalle.

Google Mapsiin käy parhaiten osoite: Promenadi Vantaa. Nokian entinen karttapalvelu Here löytää kyllä oikean paikan, mutta ei tiedä, ettei Promenadille pääse autolla etelän suunnasta!

Kilpailukeskus Kartanonkosken koulu on merkitty ylläolevaan karttaan punaisella neliöllä, pysäköintialue sinisellä P-kirjaimella ja Ylästöntien risteys, josta käännytään pysäköintiin, rastilipulla - ihan niin kuin maastossakin.

Kuntosuunnistuspaikka (lähtö ja maali) on merkitty karttaan keltaisella sydämellä. Kuntosuunnistajat voivat mennä suoraan kuntosuunnistuspaikalle.

Joukkoliikenteellä...

Kilpailukeskus on Kartanonkosken koululla. HSL:n bussit 614 (Rautatientori - Ylästö) ja 615 (Rautatientori - Lentoasema ) pysähtyvät aivan sen vieressä, pysäkki V5133 Kavaljeerintie.

615 pysäkki etelän suunnasta
Lähin pysäkki etelästä tultaessa
615 pysäkki pohjoisen suunnasta
Lähin pysäkki pohjoisesta tultaessa

Lisäksi Ylästöntiellä (kts oikeanpuoleinen kuva) pysähtyvät linjojen 415 (Elielin aukio - Lentoasema), 561 (Itäkeskus-Aviapolis) ja 571 (Tikkurila-Myyrmäki-Varisto) bussit. Sieltä on vajaan kilometrin kävely kilpailukeskukseeen.

Katso HSL:n Reittioppaasta , miten joukkoliikenteellä pääsee kilpailukeskukseen eripuolilta Helsingin seutua. Muista vaihtaa linkin avaamaan lomakkeeseen kellonaika, jolloin haluat olla perillä.

Ja sitten ei muuta kuin matkaan. Seutulippu maksaa 5.50 euroa. Ja vantaalaiset pääsevät kertalipulla 3.20 euroa.

Polkupyörällä...

Polkupyörällä pääsee usein yllättävän nopeasti perille. Parhaat reitit löydät pyöräilyn reittioppaasta.

Avaa pyöräilyn reittiopas. Voit myös avata joukkoliikenteen reittioppaan ja näpäytää siinä olevaa vihreää polkupyöränappia.

Huomaa, että voit halutessasi täsmentää pyöräreittiäsi, esimerkiksi asfalttipintaiseksi tai mahdollisimman suoraksi.

Tule paikalle Ylästöntien (Övitsbölevägen) kautta tai etelästä päin Tammistontien kautta. Ymmärrät hyvin, miksi Kartanonkosken läpi ei ole syytä ajaa, vaikka kuinka mieli tekisi...