Opastus ja joukkoliikenne

Tule    Junalla    Bussilla    Autolla    Pyöräile tai kävele

Kilpailukeskus on Malminkartanon ala-asteen koulun pihalla. Koulun osoite on Puustellintie 6 . Se on lähellä Malminkartanon asemaa.

Kauko-opastus kilpailukeskukseen
Kilpailukeskus on vain 300 m päässä Malminkartanon asemalta

JUNALLA

Nopeimmin pääset kilpailukeskukseen junalla. Kehäradan P- ja I -junat tuovat Kannelmäen asemalle, josta on noin 300 metrin kävely kilpailukeskukseen.

Asemalta alkaa myös lyhyen lämmittelysuunnistuksen rata (lisää tietoa myöhemmin). Hölkkäämällä radan tai sen osan saat erinomaisen käsityksen Malminkartanon korttelirakenteesta ja olet myös hyvin lämmitellyt ennen varsinaista sprinttia. Toki voit hölkätä radan myös jäähdyttelylenkkinä.

Sen aikana saat hyvän tuntuman kilpailualueen maastoon. P-juna tulee keskustan suunnasta ja I-juna tulee lentoaseman suunnasta.

Kehärata
Kehärata (lisää HSL:n sivuilta). Ja katso vielä lyhyt video Kehäradasta.

Muistithan, ettei junasta voi ostaa matkalippua. Se on hankittava etukäteen lippuautomaatista, käytettävä matkakorttia tai mobiililippua tai ostettava kertalippu R-kioskista tai HSL:n myyntipisteestä.

Lähiopastuis kilpailukeskukseen
Asemalta ja pysäkeiltä on molemmilta 300 m kilpailukeskukseen. Huomaa, että pysäköintipaikkoja on hyvin vähän, joten jätä auto kotiin ja tule junalla tai fillarilla.

BUSSILLA

Bussilla eli dösällä pääsee myös kilpailukeskuksen tuntumaan. Bussit 37 ja 39 pysähtyvät 300 metrin päässä kilpailukeskuksesta. Jää pois Puustellintien pysäkillä (1554 /1555). Pysäkiltä jo melkein näet koulun. Piha on kuitenkin vastakkaisella puolella .

Parhaat bussiyhteydet löydät Helsingin seudun liikenteen (HSL) Reittioppaasta. Lisää siihen oma lähtöpaikkasi, määränpääksi osoite Puustellintie 6 sekä ajankohta, koska haluat olla perillä.

AUTOLLA

Malminkartano on alue, joka tukeutuu vahvasti joukkoliikenteeseen. Tästä syystä yleisiä pysäköintipaikkoja on hyvin rajallisesti. Aseman lähellä on nelisenkymmentä paikkaa. Nekin ovat liityntäliikenteen pysäköintipaikkoja, joten suurin osa niistä voi olla varattuja vielä klo 17-18 aikaan.

Malminkartanon katuverkosta et juuri löydä pysäköintitilaa, koska kadut ovat kapeita ja niiden varsille ei juuri pysäköidä. Näkemäsi pysäköintialueet ovat taloyhtiöiden asukkaille ja yritysten henkilökunnalle.

Pohjois-Malminkartanossa Taitotalon (entinen AEL) Naapuripellontien reunalla oleva pysäköintialue on käytettävissä. Samoin Malminkartanon huipun juurella oleva pysäköintialue. Molemmista on kilpailukeskukseen matkaa noin kilometrin verran. Kilpailukeskseen Sínun on tultava Malminkartanontien ja Puustellintien kautta (kts kuva).

Pysäköinti
Pysäköinti on Pohjois-Malminkartanon puolella. joko Taitotalon pysäköintipaikoilla, jotka ovat Naapuripellontien reunassa tai tien toisella puolella Malminkartanonhuipun juurella.Tule kilpailukeskukseen kuvan osoittamaa reittiä myöten.

Toinen järkevä tapa tulla autolla Malminkartanoon on ajaa liityntäpysäköintiin tulosuunnasta riippuen esimerkiksi Myyrmäkeen, Vehkalaan, Leppävaaraan tai Etelä- Haagaan ja jatkaa sieltä junalla Malminkartanoon.

POLKUPYÖRÄLLÄ JA KÄVELLEN

Nopeimmin perille pääsee lähietäisyyksiltä polkupyörällä. Katso reitit kilpailukeskukseen pyöräilyn reittioppaasta. Kirjoita oma lähtöpaikkasi (mistä) ja määränpääksi (mihin) Puustellintie 6. Näpäytä lopuksi nappia  HAE .

Huomaa, että voit halutessasi täsmentää pyöräreittisi, esimerkiksi asfalttipintaiseksi tai mahdollisimman lyhyeksi.

Polkupyörien pysäköinti on kilpailukeskuksessa.

Lisää opastusta

HELSINGIN KARTTAPALVELU (myös Espoo ja Vantaa)
- karttasarja (mm opaskartta)