Kilpailukeskus

SPRINTTICUP
Kannelmäessä to 23.9.2021

23.9.2021 RATAMESTARIN VIIME VINKIT
1) Pidä vauhti aisoissa eli tiedä koko ajan, missä menet, 2) Huomioi paikalliset asukkaat, olemmehan vieraina heidän pihoissaan ja 3) Muista, että isot kadut saa ylittää vain karttaan merkityistä paikoista.

Sallitut ylityspaikat
Älä ylitä katua muualta kuin sallitusta paikoista

22.9.2021 GOOGLEN LINKKI KISAPAIKALLE,
jota on jo kaivattu, löytyy alta. Ja nyt SC:n pääsivullakin on linkit tänne ja opastussivulle. Iso kiitos oto-päivityksestä J:lle.

PS. Googlen osoite Kannelkallio on taas kerran virheellinen, siinä pitäisi lukea Kannelpuisto. Googlen osoite Kannelpuisto viittaa taas ihan väärään paikkaan eli Pieneen Kannelpuistoon, joka ei ole mailla eikä halmeilla.

20.9.2021 RATAMESTARIN TERVEISET
Nyt kannattaa vilkaista ratamestarin terveisiä, ainakin sen kuvia. Niihin on kätketty monta vihjettä tulevan torstain radoista. Ja myös kerrottu ne kolme asiaa, joista on taatusti apua näillä HS:n sprinttikauden viimeisen kisan tavallista vaativimmilla radoilla.

18.9.2021 SITRATORI
Kannelmäen Sitratorin ympäristössä juostaan sprinttiä kahdessa tasossa. Se on suomalaisessa sprinttisuunnistuksessa harvinaista herkkua. Vilkaise ratamestarin vinkkikuvaa Sitratorilta, niin ei tarvitse kisan jälkeen harmitella ylimääräisiä koukkuja.

Sitratorin kaksitasokuvaus

4.9.2021 OPASTUS JA PYSÄKÖINTI
Kannelmäkeen pääset monella tavalla. Paras on juna, joka tuo aivan kisakeskuksen tuntumaan. Myös bussilla pääset lähelle. Hyvin monille nopeimman yhteyden tarjoaa kuitenkin polkupyörä, jolla myös alkuverryttelykin tulee hoidettua ihan huomaamattomasti.

Autojen pysäköinti on kauppakeskus Kaaressa, jossa voit pysäköidä joko kellariin tai katolle. Samalla poistuessa voit käydä vaikka kisakahvilla, sillä itse kisakeskuksessa ei näitä palveluja ole.

Lisää opastussivulta.

Kannelmäessä juostaan sprinttiä syksyllä 2021 vuoden 2017 SM-sprintin kartalla. Lisää tietoa myöhemmin. Sitä ennen voit seurailla valmisteluja ratamestarin päiväkirjasta.

Kari Sane


Sprintticup on Helsingin seudun suunnistusseurojen yhteinen kaikille avoin sprinttisuunnistuksen kuntosuunnistussarja. Maaliskuussa on neljä Sprintticup-tapahtumaa, joista kolme viimeistä sisältyvät yritys- ja kaverijoukkueiden Firmasprintti-sarjaan.