Kysymykset ja palaute:

Kysyttävää

Katselin tuota teidän Sprintticupia, mutta ainakin vaikeustasojen osalta vaikuttaa siltä, että tilaisuus ei sovi ensikertalaiselle

Kyllä se sopii ensikertalaiselle. Ja nimenomaan C-rata on sellainen. Se opettaa pitämään karttaa oikeassa asennossa ja lukemaan siitä erilaisia asioita kuten taloja, katuja ja kujia, pensaita ja aitoja. Muuta ei tarvita. Toimitsijoilta saat varmasti pikaopetuksen näistä merkinnöistä.

Vain radan viimeistä edellinen rastiväli on vaikea, mutta siitäkin selviää kun malttaa rauhassa katsella karttaa.

Ylipäänsäkin rauhallisuus on aloittelijalle tärkeää eikä mennä siihen kokeneempien suunnistajien vauhtiin mukaan. Kun kävelet ja koko ajan tiedät missä olet, niin silloin selviät varmasti radasta. Ja mikä estää Sinua jättämästä muutaman rastin väliin. Tärkeintä on, että joka tapauksessa ilmoittaudut maalissa.

Voit myös etukäteen valmistautua suunnistukseen tutkimalla Lämmittelykarttaa ja vaikka kokeilla, miten sen rastit "löytyvät". Jos lämmittelyrata sujuu hyvin, voit sitten huoleti lähteä C-radalle

Miksi Sprinticupin sivulla ei ole kunnon linkkiä Kannelmäen kisaan?

Voi, kun tietäis. Alkuperäisellä sprintticupin sivulla oli linkit Kannelmäen tapahtuman etusivulle ja blogisivulle. Saattoi olla myös linkki opastussivulle. Jostain syystä linkit etusivulle ja opastussivulle ovat pudonneet pois. Syytä en tiedä; joku on väittänyt, että niiden asettaminen on hankalaa. Ei saisi olla. Kannelmäen SC:n etusivulta löytyy googlen karttalinkki. Hätistän, että homma saadaan kuntoon.

Viime kerralla kun samalla seudulla juostiin, niin Pelimannintien silta aiheutti rutinaa. Onko nyt asia selvempi?

Totta. Pelimannintien sillan eritasoisuuden kuvaustavasta käytiin pitkä keskustelu. Tuskin siitä silloin valmista tuli. Sen jälkeen on eritasojen kuvaustapa kuitenkin muuttunut, joten eiköhän asia tällä kertaa onnistu. Ainakin ratamestari osaa nyt kiinnittää asiaan enemmän huomiota.