Malminkartanon vanha kartta

Lämmittelykartta

Voit lämmitellä ennen sprinttiä ja samalla totuttautua sprinttisuunnistuksen tunnelmaan: olenko jo heti lähdössä hereillä, valitsenko lyhyen sokkeloisen reitin vai kierränkö kauempaa ulkorataa ja olenko muistanut katsoa lähtösuunnan seuraavalle rastille.

Ja vielä: onko luoteva reitti sittenkin harharetki, sijaitseeko rasti aidan ulko- vai sisäkulmassa, näenkö huomaamattoman oikotien ja kannattaako sittenkään oikaista metsän kautta.

Lämmittelyrata alkaa varsinaisen kisan lähtöviitoituksen varrelta. Rastit on merkitty pienillä rastilipuilla, jotka on kiinnitetty pensaisiin, puihin tms. Koodeja ei luonnollisesti ole.

Rata 0.7 km pituinen ja siinä on kuusi rastia. Toki voit juosta vapaasti missä järjestyksessä tahansa - pääasia, ettet tule Pelimannintien eteläpuolelle tai radan länsipuolelle eli sprintticupin kilpailualueelle.

Kartan voit ladata tästä. Se on A4-kokoinen PDF-sivu ja siinä on kaksi karttaa - toinen Sinulle ja toinen kaverillesi. Kartan mittakaava on 1:4000, mutta voit sen suurentaa vapaasti haluamaasi mittakaavaan.

Lämmittelykarttoja on saatavissa rajoitetusti myös kisakeskuksesta.