Kauko-opastus kilpailukeskukseen
Kilpailukeskus on vain 400 m päässä Kannelmäen asemalta. Eikä kauppakeskus Kaarikaan ole kaukana.

Opastus ja joukkoliikenne

Tule    Junalla    Bussilla    Autolla    Pyöräile tai kävele

Kilpailukeskus on Kannelmäessä Huilupolun pohjoispään kohdalla olevalla Kannelpuiston liikuntapisteellä. Se sijaitsee aseman ja Kanneltie-Kantelettarentien välisellä puistovyöhykkeellä Rumpupolun varrella.

Tässä Googlen karttalinkki.

PS. Googlen osoite Kannelkallio on taas kerran virheellinen, siinä pitäisi lukea Kannelpuisto. Googlen osoite Kannelpuisto viittaa taas ihan väärään paikkaan eli Pieneen Kannelpuistoon, joka ei ole mailla eikä halmeilla.

Vielä Kansalaisen karttapaikan linkki

JUNALLA

Helpoimmin kilpailukeskukseen pääset junalla. Kehäradan P- ja I -junat tuovat Kannelmäen asemalle, josta on noin 400 metrin kävely kilpailukeskukseen.

P-juna tulee keskustan suunnasta ja I-juna tulee lentoaseman suunnasta.

Kehärata
Lisää kehäradasta. Ja katso vielä lyhyt video Kehäradasta.

Muistithan, ettei junasta voi ostaa matkalippua. Se on hankittava etukäteen lippuautomaatista, käytettävä matkakorttia tai mobiililippua tai ostettava kertalippu R-kioskista tai HSL:n myyntipisteestä.

Lähiopastus kilpailukeskukseen
Asemalta on 400 m kilpailukeskukseen. P-junalla tulevien on kiivettävä ensin siltaa myöten radan ylitse ja vasta sitten jatkettava kohti kilpailukeskusta.

BUSSILLA

Bussilla eli dösällä pääset aivan kilpailukeskuksen tuntumaan. Bussit 52 ja 56 pysähtyvät Pelimannintiellä 250 metrin päässä kilpailukeskuksesta (katso kartta sivun alussa).

Parhaat bussiyhteydet löydät Helsingin seudun liikenteen (HSL) Reittioppaasta. Lisää siihen oma lähtöpaikkasi, määränpääksi osoite kuten Huilupolku tai Kaustisenpolku.

POLKUPYÖRÄLLÄ JA KÄVELLEN

Nopeimmin lähietäisyyksiltä pääset perille polkupyörällä. Katso reitit kilpailukeskukseen reittioppaasta. Kirjoita siihen lähtöpaikkasi. Määränpää on jo valmiina. Ellei, niin kirjoita Kannelkallio tai Kannelpuiston liikuntapiste.

Polkupyörien pysäköinti on kilpailukeskuksen tuntumassa (maastossa, ei pysäköintitelineitä).

AUTOLLA

Pysäköintiä varten on kauppakeskus Kaaressa aina hyvin tilaa. Kävelymatka kilpailukeskukseen on 800 metriä.

Lähde liikennevaloista Kantelettarentietä pohjoiseen liikenneympyrän suuntaan. Jatka ympyrän jälkeen eteenpäin ja käänny suojatien kohdalla vasemmalle ulkoilutielle. Sitä pitkin olet pian kilpailukeskuksessa.

Pysäköinti
Voit ajaa pysäköintiin joko Laulukujan liikennevalojen kautta tai jo liikenneympyrästä - viimeksimainittu yhteys on usein alkuillasta ruuhkainen..

Toinen järkevä tapa tulla autolla Kannelmäkeen on ajaa liityntäpysäköintiin esimerkiksi Myyrmäkeen, Vehkalaan, Leppävaaraan tai Etelä-Haagaan ja jatkaa sieltä junalla Kannelmäkeen.

Lisää opastusta:

HELSINGIN KARTTAPALVELU (myös Espoo ja Vantaa)
- karttasarja (mm opaskartta)