Opastus ja joukkoliikenne

Tule    Junalla    Bussilla    Autolla    Pyöräile tai kävele

Kilpailukeskus on Malminkartanon ala-asteen koulun pihalla. Koulun osoite on Puustellintie 6. Se on lähellä Malminkartanon asemaa.

Kauko-opastus kilpailukeskukseen
Kilpailukeskus on 300 m päässä Malminkartanon asemalta

JUNALLA

Nopeimmin pääset kilpailukeskukseen junalla. Kehäradan P- ja I -junat tuovat Malminkartanon asemalle, josta on noin 300 metrin kävely kilpailukeskukseen.

Kehärata
Katso lyhyt video Kehäradasta.

Muistithan, ettei junasta voi ostaa matkalippua. Se on hankittava etukäteen lippuautomaatista, käytettävä mobiililippua tai matkakorttia tai ostettava kertalippu esimerkiksi R-kioskista tai HSL:n myyntipisteestä.

Lähiopastus kilpailukeskukseen
Asemalta ja pysäkeiltä on molemmilta 300 m kilpailukeskukseen. Huomaa, että pysäköintipaikkoja on hyvin vähän, joten jätä auto kotiin ja tule joukkoliikenteellä tai fillarilla.

BUSSILLA

Bussilla eli dösällä pääsee myös kilpailukeskuksen tuntumaan. Sähköbussi 30 pysähtyy 300 metrin päässä kilpailukeskuksesta. Jää pois Puustellintien pysäkillä (1554 /1555). Pysäkiltä jo melkein näet koulun. Piha on koulun vastakkaisella puolella .

Myös bussi 37 tuo lähelle. Pysäkki (1550/1551) on Luutnantintiellä. Kilpailukeskukseen pääset radanalituksen kautta. Matkaa on reilut 300 metriä.

Parhaat bussiyhteydet löydät Helsingin seudun liikenteen (HSL) Reittioppaasta. Lisää siihen oma lähtöpaikkasi, määränpääksi osoite Puustellintie 6 sekä ajankohta, koska haluat olla perillä.

AUTOLLA

Malminkartano on alue, joka tukeutuu vahvasti joukkoliikenteeseen. Tästä syystä yleisiä pysäköintipaikkoja on hyvin vähän. Aseman lähellä on nelisenkymmentä paikkaa. Ne ovat liityntäliikenteen pysäköintipaikkoja, joten suurin osa niistä on todennäköisesti varattuja vielä klo 17-18 aikaan.

Malminkartanon katuverkosta et löydä pysäköintitilaa, koska kadut ovat kapeita ja niiden varsille ei juuri pysäköidä. Näkemäsi pysäköintialueet ovat taloyhtiöiden asukkaille ja yritysten henkilökunnalle.

Pohjois-Malminkartanossa Taitotalon (entinen AEL) Naapuripellontien reunalla oleva pysäköintialue on käytettävissä. Samoin Malminkartanon huipun juurella oleva pysäköintialue. Molemmista on kilpailukeskukseen matkaa noin kilometrin verran (kts kuva).

Pysäköinti
Pysäköinti on Pohjois-Malminkartanon puolella Malminkartanonhuipulle johtavien kuntoportaiden juurella tai Taitotalon pysäköintialueella. Käytä ensisijaisesti niitä paikkoja, jotka ovat lähimpänä Naapuripellontietä äläkä aja pitemmälle Taitotalon alueen sisälle.

Linkit Naapuripellontien pysäköintiin: GoogleMaps ja Maanmittaushallitus (Kansalaisen karttapaikka)

Toinen järkevä tapa tulla autolla Malminkartanoon on ajaa liityntäpysäköintiin tulosuunnasta riippuen esimerkiksi Myyrmäkeen, Vehkalaan, Leppävaaraan tai Etelä-Haagaan ja jatkaa sieltä junalla Malminkartanoon.

POLKUPYÖRÄLLÄ JA KÄVELLEN

Nopeimmin perille pääsee lähietäisyyksiltä polkupyörällä. Katso reitit kilpailukeskukseen HSL:n reittioppaasta. Suoraan linkkiä pyöräliikenteen reittioppaaseen ei tällä hetkellä ole. Syötä reittioppaaseen ensin lähtöpaikka ja määränpää. Valitse sitten Asetukset > Polkupyörä ja lopuksi näpäyta kuvalinkkiä polkupyörä tai polkupyörä & juna, niin saat ehdotuksen parhaasta reitistä.

Polkupyörien pysäköinti on kilpailukeskuksessa.

Lisää opastusta

HELSINGIN KARTTAPALVELU (myös Espoo ja Vantaa)
- karttasarja (mm opaskartta)