STADIN SPRINTTICUP
Kannelmäessä 6.3.2024

26.2.2024- Pukusuojatilat - ovat tapahtuman aikana käytössä. Tämän vahvisti tänään iltapäivällä Kannelmäen liikuntakeskuksen henkilökunta. Pukuhuoneita on kaksi, toinen naisille ja toinen miehille. Ne on merkattu selkein opastein. Lisäksi aulassa on pistorasia, jolla voit virkistää mahdollisesti sammumaisillaan olevaa kännykkääsi. Talo suljetaan klo 20.00, joten siihen mennessä jälkispekulointienkin on oltava valmiit - pihalla voi toki vielä jatkaa.

25.2.2024- Miten tulla Kannelmäkeen - Läheltä kilpailukeskusta on parikymmentä pysäköintipaikkaa, mutta muualta lähimaisemista on lumikinostenkin takia turha etsiä vapaita pysäköintipaikkoja. Sen sijaan juna tuo lähelle ja bussilla pääsee ihan viereen. Lue lisää opastussivulta


Kannelmäessä juostaan sprinttiä keskiviikkona 6.3.2024 vuoden 2017 Suomenmestaruuskisojen kartalla. Alueella on sen jälkeen suunnistettu Sprintticupissa vuonna 2018 sekä joiltain osin aseman ja urheilukentän lähellä vuonna 2021 ja vuonna 2022.

Sensijaan alueen läntinen reuna - Mätäjoen reunakorttelit - ovat suurelta osin uutta korkkaamatonta maastoa eli käyttämätöntä sprinttiympäristöä.

Tapahtuman järjestelyitä voit seurata Ratamestarin päiväkirjasta.


Stadin Sprintticup on Helsingin suunnistusseurojen kaikille avoin sprinttisuunnistuksen kuntoilusarja, johon sisältyy kymmenkunta tapahtumaa.

Kannelmäen sprinttitapahtuman järjestää Helsingin Suunnistajat.

Helsingin Suunnistajat järjestää kaikkiaan neljä sprinttitapahtumaa maaliskuussa, joista kolme viimeistä kuuluvat yritys- ja kaverijoukkueiden Firmasprintti-sarjaan.