Lämmittelykartta

Voit lämmitellä ennen sprinttiä ja samalla harjoitella hyvin pienipiirteisessä korttelirakenteessa. Tai sitten vaan jäähdytellä kisan jälkeen.

Lämmittelyrata kulkee Kannelkylässä, jossa on yli 30 samannäköistä kaksikerroksista rakennusta ruutukaavassa. Kannelkylä on Sprintticup-maastoon nähden vastakkaisessa suunnassa, joten on varmaa, ettet edes vahingossa joudu kisa-alueelle.

Radan alku on pukusuojarakennuksen pienen luistelukentän puolella. Aulasta pääsee suoraan K-pisteeseen, joka on samalla myös lähtö. Maali on pukusuojarakennuksen kaakkoispään tuntumassa.

Radalla on kahdeksan rastia. Sen pituus on lyhyintä reittiä myöten 1.2 km. Rastit on merkitty pienillä rastilipuilla. Leimasimia tai koodeja ei ole.

Ratamestari EK (H12) asuu itse Kannelkylässä ja tuntee sen varmasti yhtä hyvin kuin omat taskunsa. Varaudu siis tavallista vaativampaan lämmittelyyn.

Karttoja on kaksi, toinen mittakaavassa 1:4000 ja toinen 1:3000. Ladattavalla arkilla on kaksi karttaa, joten saat yhdella tulostuksella kartan myös kaverillesi. Kartta on pdf-muodossa.

PS. Kannelkylässä on hiljattain tehty peruskorjausta. Tästä syystä kartan monia pieniä yksityiskohtia ei ole päivitetty karttaan. Talot sensijaan ovat vakaasti paikallaan.

Lämmittelykartta 4000
Lataa kartta 1:4000 Kannelkylä (uusi parempi PDF)
Lämmittelykartta 3000
Lataa kartta 1:3000 Kannelkylä (uusi parempi PDF)

Lämmittelykarttoja on saatavissa myös rajoitetusti kartanmyynnistä