Kauko-opastus kilpailukeskukseen
Kilpailukeskus on vain 600 m päässä Kannelmäen asemalta. Eikä kauppakeskus Kaarikaan ole kaukana.

Opastus ja joukkoliikenne

Tule    Junalla    Bussilla    Autolla    Pyöräile tai kävele

JUNALLA

Helpoimmin kilpailukeskukseen pääset junalla. Kehäradan P- ja I -junat tuovat Kannelmäen asemalle, josta on noin 600 metrin kävely kilpailukeskukseen.

P-juna tulee keskustan suunnasta ja I-juna tulee lentoaseman suunnasta.

Kehärata
Lisää kehäradasta. Ja katso vielä lyhyt video Kehäradasta.

Muistithan, ettei junasta voi ostaa matkalippua. Se on hankittava etukäteen lippuautomaatista, käytettävä matkakorttia tai mobiililippua tai ostettava kertalippu R-kioskista tai HSL:n myyntipisteestä.

BUSSILLA

Bussilla eli dösällä pääset aivan kilpailukeskuksen tuntumaan. Bussit 40, 42 ja 52 pysähtyvät Soittajantiellä vajaan 200 metrin päässä kilpailukeskuksesta (katso kartta sivun alussa).

Parhaat bussiyhteydet löydät Helsingin seudun liikenteen (HSL) reittioppaasta. Lisää siihen oma lähtöpaikkasi, määränpääksi osoite Kannelmäen liikuntapuisto tai Soittajantie 12.

POLKUPYÖRÄLLÄ JA KÄVELLEN

Lähietäisyyksiltä pääset perille helposti polkupyörällä. Katso reitit kilpailukeskukseen reittioppaasta. Kirjoita siihen lähtöpaikkasi. Määränpää on jo valmiina. Ellei, niin kirjoita Kannelmäen liikuntapuisto tai Soittajatie 12.

Polkupyörien pysäköinti on kilpailukeskuksen tuntumassa (maastossa, ei pysäköintitelineitä).

AUTOLLA

Pysäköintiä varten on kauppakeskus Kaaressa aina hyvin tilaa. Kävelymatka kilpailukeskukseen on 600 metriä.

Pysäköinti
Voit ajaa pysäköintiin joko Laulukujan liikennevalojen kautta tai jo liikenneympyrästä - viimeksimainittu yhteys on usein alkuillasta ruuhkainen..

Urkupillintien pysäköintialueella on tilaa 20-30 autolle. Paikat loppuvat nopeasti. Lähikadut ovat aluepysäköintikiellossa. Lähimmät pysäköintimahdollisuudet ovat aseman lähellä olevilla liityntäpysäköintialueella, mutta ne ovat vielä tuohon aikaan lähes täysiä. Kanneltien ja Vanhaistentien varsilta ei juuri löydy vapaita paikkoja, siitä pitävät lumikinokset huolen.

Kannelmäkeen voi tulla autolla myös ajamalla liityntäpysäköintiin esimerkiksi Myyrmäkeen, Vehkalaan, Leppävaaraan tai Etelä-Haagaan ja jatkaa sieltä junalla Kannelmäkeen.

Lisää opastusta:

HELSINGIN KARTTAPALVELU (myös Espoo ja Vantaa)
- karttasarja (mm opaskartta)