Kuntosuunnistusnäkymä
Näin kauniiseen ympäristöön kuntosuunnistaja lähtee kohti ykkösrastia

SM-sprintin
Kuntosuunnistus
17.9.2017 Kannelmäen liikuntapuisto

Online-tulokset, väliajat ja Reittihärveli & tuloskortin tulkinta ja Reittihärvelin ohjeet.   
Tulosarkisto tapahtuman jälkeen & ohjeet

Seuran jäsenet (yli 16-vuotiaat) eivät toimitsijatehtävien takia osallistu kuntosuunnistukseen. Alle 16-vuotiaat voivat osallistua, mutta maksavat karttamaksun.

Miten pääsen tapahtumapaikalle: Mahdollisuuksia on paljon - katso opastussivuja

Aikataulu: Kuntosuunnistuksen lähtö on klo 13.30-14.30 ja maali suljetaan 15.00.

Karttamaksu: 10 €, alle 19-vuotiaat 3€. Emitkortin vuokra 3€, alle 19-vuotiaat 1€. Iltarastien express-rekisteröidyt 8 €, Myös Iltarastien express-sarjalippu kelpaa maksuksi samoin liikuntasetelit.

Radat: 2.3 km (8 rastia) ja 3.1 km (14 rastia) sekä 5.0 km SKR (22 rastia) - Sprinttiä Koko Rahalla - tätä et saa mistään muualta. Kaikki radat ovat täysvaikeat (SM-tasoa).

Rastimääritteet ovat irralliset. Jos Sinulla ei ole niille sopivaa koteloa, niin minigrip-pussi ja se hakaneulalla paitaan kiinni, on hyvä ratkaisu. Monet kokeneet suunnistajat pitävät sitä parhaana rastimääritekotelona.

Jalkineiksi ratamestari suosittaa lenkkareita. Kilpailuradoista suurin osa on kestopäälystettä tai muuta kiinteää alustaa, Loput on hiekkaa tai nurmikkoa. HUOM. Nastareiden käyttö on kielletty, koska alueella on joitakin puisia terasseja, joiden yli saatat joutua juoksemaan.

Kuntosuunnistuksen myynti, lähtö ja maali ovat kaikki samassa paikassa kilpailukeskuksen tuntumassa. Katso tarkka paikka kilpailukeskuspiirroksesta.

Ilmoittautuminen joko lähtöpaikalla tai etukäteen. Ilmoittautumalla etukäteen pääset nopeammin maastoon. Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova ja huonon kelin sattuessa voit huoleti jäädä kotiin sadetta pitämään.

Ennakkoilmoittautuminen nopeuttaa ja helpottaa ennenkaikkea järjestäjien toimintaa - ja onhan se Sinullekin mukavampaa kuin seisoskella jonossa.

Kysyttävää nimenomaan SM-sprintin kuntosuunnistuksesta. Ota yhteyttä:

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN


VIELÄ KUN KATSOT JA MUISTAT TÄMÄKIN...

Noudata kartan kiellettyjä alueita. Sprintissä kielletyille alueille ei saa mennä eikä ylittää vaikka pääsisitkin. Kielletyt kohteet ja sama havainnollistettuna. Noudattamalla sääntöjä varmistat, että saamme käyttää maastoa jatkossakin. Maastossa on myös valvontaa.

Muista että olet liikenteessä tavallinen jalankulkija. Noudata tieliikennelakia. Noudata tarpeellista varovaisuutta. Noudata kaupunkilaisjärkeä.

Mukavaa sprinttisuunnistusta Kannelmäen ja/tai Malminkartanon kujilla ja aukioilla!