HS nuoria Kartanonkoskella

Saavatko seuran nuoret suunnistajat osallistua SM-sprinttiin

Jokaisen suunnistusseuran toiminnan ja myös talouden kulmakivi on kilpailujen järjestäminen – mitä olisi suunnistusurheilu ilman kilpailuja. Kilpailujen järjestämisellä kerätään samalla rahaa lasten ja nuorten valmennukseen.

Tästä syystä on tärkeää, että seuran koko jäsenistö on vahvasti mukana kilpailujen järjestämisessä. Jos kovin monet seuran jäsenet itse kilpailevat seuran järjestämässä kilpailussa, toimitsijoita ei ehkä löydy tarpeeksi tai ainakin järjestelyt ontuvat.

Toisaalta SM-kilpailu on nuorelle urheilijalle iso tapahtuma. Siitä saadut kokemukset ovat kullan arvoisia. Seura kannustaakin nuoriaan osallistumaan vaativiin kilpailuihin, erityisesti nyt kotikaupungissa – kunhan osallistumiselle ei ole esteitä kuten asuminen kilpailualueella. Lue lisää esteistä.

Jotta myös SM-kilpailun järjestäminen onnistuisi, seura toivoo ja myös vaatii, että jokainen SM-kilpailuun osallistuva seuran nuori tuo mukanaan kaksi toimitsijaa SM-sprinttiin.

Toimi siis näin:

  1. Hanki kaksi henkilöä, jotka tulevat 17.9. SM-kisoihin toimitsijoiksi. Kerro heille, että monenlaisia tehtäviä on tiedossa.
  2. Lähetä kilpailujohtaja Pekka Väisäselle sähköposti tai tekstari ja kerro, ketkä kaksi henkilöä Sinä hankit toimitsijoiksi. Kerro myös heidän yhteystietonsa. Pekan sähköposti on ja puhelinnumero 0400 490837.
  3. Ilmoittaudu SM-sprinttiin.

Sinä nuori HS:n jäsen - tervetuloa SM-sprinttiin. Kotikaupungistasi et voi saada hienompaa suunnistuselämystä - siksi tulet muistamaan sen läpi suunnistusurasi.


PS. Tämä siis koskee kaikkia HD14-HD20 -sarjoissa kilpailevia seuran nuoria. Sen sijaan ikinuoret seuran jäsenet paneutuvat järjestelytehtäviin ja tekevät tapahtumasta kaikkien aikojen parhaan SM-sprintin.